Consendo
Консендо не предоставя инвестиционни продукти
Consendo

Компанията и нейните консултанти не са инвестиционни посредници и консултанти.

Уважаеми клиенти,

Поради зачестили запитвания към компанията ни във връзка с директно инвестиране на лични клиентски средства, както и за съдействие във връзка с свързването на клиентите ни с представители на инвестиционни схеми, ви молим да имате предвид, че “Консендо” ООД и неговите финансови съветници, не са инвестиционни консултанти и посредници.

Компанията не предоставя инвестиционни схеми и възможности. “Консендо” ООД е търговско дружество, в което негови служители могат да бъдат само съветници на ниво планиране и структуриране на финансите, но нямат право да инвестират и управляват директно вашите финанси. Всички финансови операции могат да бъдат свързани само с принципно съветване, но не и в директно предоставяне на инвестиционни решения, както и в чии инвестиционни продукти да се инвестира.

Компанията не сключва договори за инвестиции и не носи отговорност при сключване на лични договори с или между други Търговски дружества или физически лица, които може да преставляват консултантите допълнително извън дейността им свързана с “Консендо” ООД.

Молим да имате предвид, че материалите предоставени от Консендо ООД не съдържат и не трябва да се тълкуват, като съдържащи инвестиционенна консултация, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти.

Молим ви да имате предвид, че при анализи на търговията, които се отнасят до предходно представяне, то тяхното поведение може да се промени във времето. Не се дава представа за точността или пълнотата на информацията и всяко лице, което действа по него, прави това изцяло на свой риск.

ВНИМАНИЕ:

В случай, че консултант на “Консендо” ООД по предложи инвестиционно решение, поиска заем или друг вид финансова схема, не се колебайте да се свържете с представител на управлението на “Консендо” ООД

Този сайт използва бисквитки