Consendo

За нас

Лекота и Растеж

Консендо предоставя консултантски бизнес услуги и оказва съдействие на публични и частни предприятия и физически лица. Експертите ни имат широки познания и практически опит в бизнеса, така че клиентите могат по всяко време да се докоснат до този огромен басейн от информация и да извлекат най-доброто за своята организация.

Екипът на Консендо вярва, че всеки човек и бизнес се стремят към развитие. С този стремеж неминуемо възникват много ситуации, за които не сме подготвени, и често това създава допълнителни трудности.

Ние сме посветени на идеята, че развитието и растежът, трябва да се случват с лекота, затова се стараем, чрез нашата идеология, да подкрепяме клиентите си до постигане на техните цели.

Как можем да сме ви полезни:

Счетоводство

Бизнесът не може без счетоводител. Той е този, на който трябва да имаме пълно доверие, че ни разбира добре и ще бъде стриктен при спазването на правилата, наложени от закона. Ако търсите професионалисти, които да Ви съветват и да Ви пазят от „стъпване на криво“ или просто искате да знаете, че всичко се случва без да се налага да го контролирате, можете да разчитате на нас.

Кандидатстване програми

Богатите печелят от данъците, а останалите губят от тях. В коя група сте? Наш данъчен адвокат може да изгради за Вас специален данъчен модел и да Ви предостави решение, с което да заплащате оптимални данъци. При нужда, може и да бъдете представлявани от него пред данъчните власти.

Труд и работна заплата

Когато счетоводителят е и ТРЗ специалист, спестявате. При тази комбинация, готови ли сте да търпите грешките и наложените наказания, защото ползвате грешния специалист, вършещ работата си от обща култура. Изберете да поверите грижите за най-ценния си ресурс на истински ТРЗ специалист, пазещ Вас и Вашите служители.

Изнесен главен счетоводител

Нуждаете ли се от някой, който да поеме бюрокрацията в счетоводството и да го реорганизира по по-добър начин, така че да знаете във всеки един момент какво е реално финансовото положение на бизнеса Ви? Ако търсите специалист, който наистина да разбирате и сте на една вълна с него – растеж на финансите Ви, имаме го!

Фирмено банкиране

Нуждаете ли се от някой, който да поеме бюрокрацията в счетоводството и да го реорганизира по по-добър начин, така че да знаете във всеки един момент какво е реално финансовото положение на бизнеса Ви? Ако търсите специалист, който наистина да разбирате и сте на една вълна с него – растеж на финансите Ви, имаме го!

Дигитален архив

Нашите консултанти могат да направят пълно обледване на финансово-счетоводно състояния и информационната структура на ораганизацията Ви, като в резултат на това ще предоставят доклад с пропуските, както и предложения за справяне с тях.

Нашите специалисти

Екипът ни споделят своите идеи и експертиза, за разработване на нови решения и предоставя практически консултации на своите клиенти. В екипа ни има бизнес консултанти, счетоводители, специалисти по човешки ресурси и финансови консултанти. Всички ние сме ангажирани да изградим трайни взаимоотношения с клиентите ни и да придадем нашата добавена стойност на всичко, което правим.

Клиентите на Консендо са многонационални компании, организации от публичния сектор, частни компании, предприемачи, семейни бизнеси, физически лица и други счетоводни компании.

Ние помагаме на клиентите ни да намерят ефективни решения, като използваме професионалната си и техническа експертиза

Нашите клиенти

Български компании 65%
Чуждестранни компании 25%
Изнесен гл. счетоводител 10%
Обучения 100%

Кои сме ние

Не намерихте отговор на въпрос са? Свържете се с нас!

Този сайт използва бисквитки