Consendo

Корпоративни услуги

Счетоводство

Бизнесът не може без счетоводител. Той е този, на който трябва да имаме пълно доверие, че ни разбира добре и ще бъде стриктен при спазването на правилата, наложени от закона.

прочетете повече
Труд и работна заплата

Изготването на заплати понякога може да се изнесе към външна фирма, за да сте сигурни, че те ще останат конфиденциални и ще са обработени от ТРЗ специалист, пазещ интересите на Вас и служителите Ви.

прочетете повече
Данъчно консултиране

Ние можем да ви помогнем така да структурирате фирмените си финанси, че да сте изрядни пред държавата, но да плащате възможно най – малко данъци, в рамките на закона.

прочетете повече
Фирмено банкиране

Тази услуга е подходяща за бизнес собственици, които нямат време да следят и зареждат плащания в банкирането си и/или не желаят да банкират, като ние можем да правим това за вас. 

прочетете повече
Кандидатстване програми

Като бизнес консултанти ние следим програмите във връзка с Ковид кризата и можем да подготвям необходимата документация за получаване на съответното финансиране вместо вас.

прочетете повече
Изнесен главен счетоводител

Нашата роля ще е да работим съвместно с управителя и оперативния ви счетоводител. Да консултираме, обучаваме и следим за спазването на всички законови норми, както и да заверяваме годишните отчети. 

прочетете повече
Регистриране на фирми

Ние можем да ви съдействаме при първоначална регистрация на компания и да ви предоставим пълен набор от услуги, необходими за стартирането на един успешен бизнес.

прочетете повече
ДДС регистрация и дерегистрация юридически лица

Може да обсъдим различните варианти и дали си струва да се предприема това действие от страна на финанси, време, ангажименти и контрагенти.

прочетете повече
Ликвидация на фирми

Процеса отнема около 6 месеца, като ние ще се погрижим да се предадът в срок и окомплектовани всички ТРЗ документи на съхранение в НОИ, и да предвижим процеса на ликвидация до край.

прочетете повече