Consendo

Димка КънчеваДиректор

Димка Канчева consendo 3
Отговорности:
  • Комуникация с клиенти
  • Комуникация с партньори
  • Ръководи екипи счетоводство и ТРЗ в компанията
  •  Финансови отчети
Силни страни
  • Отговорност и организираност
  • Владеене на психологически инструменти за развитие на бизнеса
  • Креативен подход към решаване на бизнес казуси

Счетоводител и финансов консултант с 20-годишен опит, Димка Кънчева е предприемач, лидер и един от основателите и управляващ съдружник в Консултантска компания „Консендо”. Пътят и като предприемач започва като съосновател и управляващ съдружник на финансовата счетоводна компания „Гугушев файнъс енд акаунтинг” ООД, в която от 2007 г. до 2017 г. натрупва ценен опит в счетоводното обслужване, ТРЗ услугите, финансовите и данъчните услуги.

Има магистърски степени по „Счетоводство и контрол” в УНСС и по „Приложна бизнес психология” ВУЗФ. Един от създателите през 2016 г. BNI „Успех” – дружество, част от най-голямата международна организация за бизнес чрез препоръки, тя заема различни лидерски позиции през годините.

Димка Кънчева е един от лекторите на практическия семинар „Пътят на предприемача”. Социалната кампания на „Консендо” беше реализирана в редица градове в Западна България и отличена като „Иновативен проект на 2019” на Годишните награди на b2bmedia 2020г.


Димка Кънчева е един от основните визионери на „Консендо” и развива компанията като бизнес и финансов консултант на публични и частни предприятия. Компанията се грижи за изрядно счетоводство и ТРЗ на клиентите си. Както и за тяхното обучение по финанси на фирмата.
.

контакти

+359 885 809 760
ул. Йордан Йосифов 8Б, офис 16 р-н. Студентски град София 1700 България

Социални мрежи

Как можем да Ви помогнем?

Свържете се с нас, за да можем да ви консултираме безплатно.

Заедно изградихме бизнес ядро, решаващо проблеми от финансово, счетоводно и планово естество. Благодарение на нейните съвети, висшия мениджмънт на компанията използва успешно открилите се възможности, установени след направените експертни оценки.

Александра Антонова
СББ Груп