Consendo

6 вдъхновяващи експерти, които споделят своя опит в бизнеса

Водещи експерти в предприемачеството споделят своите тайни на успеха в статия на известния сайт Еntrepreneur. Те споделят своя опит, трудностите, през които са преминали, и решенията, които са променили бизнеса им.

Лидерите в бизнеса следва да познават своята аудитория. Трябва да знаят какво харесва и какво не, какво избират и кое ги привлича. “Мисля, че е невъзможно да разбираш хора, които виждаш за първи път.” – споделя Пат Флин известен блогър, подкастър и предприемач.

Антъни Тръкс – известен атлет, споделя своето мнение като изразява позиция, че трябва да се грижим за бизнеса, толкова колкото следва да полагаме грижи и за аудиторията си.

Куражът и самочувствието в управлението на бизнес са две различни неща. “Увереността се появява, когато забележим конкретен успех. Куражът се обяснява с предприемането на действие, за което нямаме доказателство, че ще проработи и ще бъде успешно.” – споделя Ейми Портърфийлд,  директор в компаниите на Антъни Робинс.

Ашли Къркуд – известен предприемач, смята, че екипът в един бизнес, не е съставен само за да печели пари. Хората в екипа са едно цяло и всеки трябва да надгражда себе си, за да върви процеса на работа. “Опитвам се да стана по-добър сътрудник за моя екип. Искам да насърча екипа си да расте и да се развива.”- споделя тя.

Крейг Сийгъл – лидер, подкастър и презентиращ предприемачески съвети, споделя своя опит за неуспех на бизнеса си: “Предприемачеството е предизвикателство – ако са налице пропуски, се учиш и откриваш какво работи най-добре за твоя бизнес, за да го приложиш и да се радваш на успех.”

Следвайки тези успешни съвети за развитие на  бизнеса, успехът е неизбежен. Началните стъпки при стартиране на бизнес са трудни и изискват повече внимание. Необходима е консултация с експерти, които да насочат бизнеса ви в правилната насока.

Предприемачите непрекъснато търсят нови идеи, стратегии и вдъхновения за вашия бизнес. Реалните истории, които специалистите споделят със слушателите си, не само вдъхновяват, но и доказват, че всеки от нас може да бъде успешен. Предприемаческите подкасти са пътешествие в света на успешния бизнес.

Подкастът “Парите на предприемачите” на Consendo съдържа нови идеи и стратегии, които могат да бъдат приложени в бизнеса. Предприемаческото пътуване представя разнообразната гама от подкасти с интересни теми и подходи, които помагат на предприемачите да разгърнат бизнеса си.

“За мен предприемачеството е начин на живот, начин на мислене, но са необходими повече действия, отколкото мислене. Имам идея, но как да я превърна в бизнес? Трябва да притежаваш качеството да си активен – това всъщност те прави предприемач. Хората не трябва да се бавят, необходимо е да бъдат сигурни в себе си и да действат.” – споделя специалистът Гена Събева – предприемач и ментор с над 30 години професионален опит. Тя е основател на съвет “Предприемачество и стартъп” на „Българската търговско-промишлена палата” (БТПП), основател на фондация “За добрите примери в бизнеса” и организатор на Менторска програма за жени предприемачи.  

Можете да чуете целия подкаст на линка:Този сайт използва бисквитки